Palvelut

OP-Puu Oy - aidosti palveleva puutavaraliike

OP-Puu Oy:n asiakkaat voivat luottaa siihen, että myyjämme tuntevat paitsi tuotteet myös niiden käyttötarkoituksen ja mahdolliset vaihtoehtoiset käyttökohteeseen sopivat tuotteet.

Pitkä kokemuksemme ja laaja kontaktiverkostomme mahdollistavat myös erikoistuotteiden hankkimisen asiakkaan toimeksiannosta.

Avainasiakkaittemme palveluksessa on aina nimetyt pro-myyjät! Asiointi heidän kanssaan on nopeata ja tehokasta; asiat hoituvat tarvittaessa pelkällä puhelinsoitolla tai sähköpostitse. Pro-myyjämme käyvät tarvittaessa myös rakennuspaikalla.

Yhteistyöverkostomme kautta pystymme löytämään luotettavat rakentamisen ammattilaiset: arkkitehtitoimistot, rakennesuunnittelijat ja urakoitsijat.

Tavarantoimitukset tontille on mahdollista sopia myös ennalta laaditun toimituskalenterin mukaan - näin asiakas saa rakennuspaikalle tarvitsemansa tuotteet vasta ja juuri silloin kun niitä tarvitaan.

Ostojen keskittäminen meille kannattaa aina, sydämellisesti tervetuloa tiliasiakkaaksemme!

 

Palvelumme:

Sahauspalvelu

 

Myymiimme tuotteisiin voi tilata myös sahauspalvelun:

 

- levytuotteet määrämittaisina paloina

- puutavaran katkonnat

- vannesahauksessa puutavaran halkaisut ja muotoon sahaukset

Sahauspalvelu toimii tilausperiaatteella. Tilausvaiheessa määritellään toimitusaika ja asiakkaalle ilmoitetaan kun tilaus on noutovalmis.

 

Huom! Asiakkaan omille tuotteille meillä ei ole sahauspalvelua.

 

 

 

 

Materiaalien laskentapalvelu rakennepiirustuksista

 

Tarvitsetko apua tavaran menekinlaskennassa? Tuo talosi rakennepiirustukset meille, me laskemme sinulle menekin ja annamme taatusti kilpailukykyisen tarjouksen tuotteistamme!

 

 

Myyntihenkilöstömme tuntee puupohjaiset tuotteemme hyvin ja osaa tarvittaessa myös neuvoa ja antaa ehdotuksia eri rakenteissa käytettävistä tuotteista. Halutessasi olemme myös suoraan yhteydessä arkkitehtiisi tai rakennesuunnittelijaasi.

Platform-rakennusjärjestelmät

Pientalorakentajalle on talon rakentamiseen tarjolla hyvin monenlaisia järjestelmiä. On elementtitoimituksia, precut-järjestelmiä tai pitkästä tavarasta rakentaminen.

Näiden väliltä löytyy niin sanottu platform-järjestelmä. Tällä alun perin Yhdysvalloista kotoisin olevalla ratkaisulla tarkoitetaan määrämittaisesta puutavarasta ja levyistä rakentamista. Talo kootaan kokonaan osista työmaalla.

 

OP-puun Platform-verkosto on laaja.  Siihen kuuluu niin arkkitehtitoimistoja, rakennesuunnittelijoita kuin pystytysurakoitsijoitakin.

Keräys- ja kuljetuspalvelu

Sekä yritys- että henkilöasiakkaamme voivat halutessaan tilata tuotteet etukäteen keräiltäväksi.

Tilanteesta riippuen tuotteet on parhaimmillaan kerätty valmiiksi noudettaviksi kahdessa tunnissa.

 

 

 

Asiakkaan niin halutessa huolehdimme luonnollisesti myös tavaran kuljetuksesta kotiin tai rakennuspaikalle.

Yhteistyöverkostomme kautta pystymme järjestämään myös merikuljetuksen.

Rakennuspalvelu valikoitujen yhteistyökumppaneidemme kautta

Palvellaksemme asiakkaitamme monipuolisesti, olemme tehneet yhteistyösopimuksia valikoitujen yritysten ja urakoitsijoiden kanssa. Kauttamme löydät hyvät ja luotettavat yhteistyökumppanit hoitamaan pienet ja suuret rakennusprojektisi.

Tutustu yhteistyökumppaneihimme tästä

Peräkärryn vuokrauspalvelu

Pienempien tavaraerien kuljetuksiin on mahdollista vuokrata peräkärry

Kyllästetyn puutavaran kierrätyslava

Kotitalouksissa syntyvä kyllästetty puujäte voidaan tuoda veloituksetta noutopihallamme sijaitsevaan vihreään kierrätysyhtiö Demolite Oy:n kestopuu-lavaan.

Ekovillan puhalluskoneen vuokrauspalvelu

Puhallettavan Ekovilla-eristeen voit myös itse asentaa helposti.

Saat meiltä vuokralle puhalluskoneen, jolla eristystyö käy näppärästi ja kutiamatta.

Haluamme jatkuvasti kehittää yhtiömme toimintaa ja tuotevalikoimaa. Sinun mielipiteesi ja palautteesi asiakkaana on meille tärkeä ja arvokas asia. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi mahdolliset kehitysehdotukset ja risut ja ruusut nykyisestä toiminnastamme.

Helpoiten palaute onnistuu käyttämällä oheista palautelomakettamme. Lämmin kiitos etukäteen!

ASIAKASPALAUTE

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.