Ikkunat

Ikkuna on pitkäaikainen hankinta. Siksi sen tulee olla erityisen kestävä. Laadukas ikkuna on toimiva, kestävä ja ajattoman tyylikäs. Sillä täytyy olla myös hyvä lämmön- ja ääneneristävyys.

OP-Puu Oy:n ikkunat, jotka tulevat Skaalalta, Domukselta, Sydänpuulta, Ruhkalalta ja Veluxilta, täyttävät nämä ominaisuudet. Ne sopivat paitsi omakoti-, myös rivi- ja kerrostaloihin sekä julkisiin tiloihin ja kesämökkeihin. Jälleenmyymme sekä puupintaisia että alumiinipintaisia ikkunoita.

Ruhkala Oy:n MS 131-mökki-ikkunat ovat varastotuotteitamme. Muut ikkunat ovat toimitusmyynnissä. Tehtaiden toimitusajat saattavat venyä varsinkin keväällä ja kesällä hyvinkin pitkiksi - on siis hyvä tehdä tilaus hyvissä ajoin.

RUHKALA-IKKUNAT

HR-Ikkunat Ruhkala Oy on erikoistunut valmistamaan suomalaiseen rakentamiseen soveltuvia, toimivia ja kestäviä puu ja puualumiini-ikkunoita.

HR-Ikkunoita valmistetaan perusmitoilla, talosuunnittelun edellyttämillä erikoismalleilla ja ikkunaremonttien vaatimilla asiakas-mitoilla. Oikein valittu ikkunatyyppi on oleellinen osa rakennuksen energiataloutta.

HR-Ikkunat varustellaan asiakkaan toivomusten mukaan irrotettavalla ristikolla tai kiinteällä välipuitteella. Käyttömukavuutta lisäävät irrotettavat hyönteispuitteet ja tehdasasennetut sälekaihtimet.

 

Ruhkala Oy:n MS 131-mökki-ikkunat ovat varastotuotteemme eli saatavissa mukaan välittömästi. MS 131-mökki-ikkuna on sisäänpäin avautuva kaksipuitteinen kaksilasinen puu-ikkuna.

Tutustu Ruhkalan ikkunatuotteisiin täällä

SKAALA-IKKUNAT

Skaala-ikkunat tehdään aina mittatilaustyönä käyttökohteen vaatimusten mukaan.  Skaalan linjakkuus säilyy vuosienkin jälkeen. Skaala tarjoaa mahdollisuuden myös sisäpuolen suunnitteluun - voit valita joko pelkistetyn tai koristeellisen sisäpuitteen.
Skaalan moderni pintakäsittelyjärjestelmä takaa kaikille osille tasaisen maalipinnan, joka tuo säänkestävyyttä ulkopintaan ja sisäpuolelle korkealaatuisen sisustuspinnan.
 

 

Tuotteiden karmi- ja puupuiteosissa käytetään korkealaatuista kotimaista mäntyä, josta oksa- ja vikakohdat on poistettu jo aihioiden valmistusvaiheessa. Laatupuujärjestelmä takaa kestävät rakenteet ja luo hyvän pohjan kaikille pintakäsittelyille. Puu- ja puualumiini-ikkunan alakarmissa on levennetty alumiiniprofiili, joka ohjaa kosteuden aina ulos.

Alumiinirakenteiden tuuletus ja tiiviys on taattu. Alumiinirakenteet ja niiden kiinnitystapa noudattavat alan normituksia. Puusepäntappiliitokset puitteissa ja karmeissa takaavat tiiviit kulmat, jotka eivät rakoile vuosienkaan käytön jälkeen. Eristyslasielementin välilista noudattaa harmonisesti tuotteen pääväriä: vakiovärit valkoinen ja luonnonvärialumiini.

Yhä edullisemman hintasuhteen ansiosta suositeltava U-arvoalue on 1.1-1.3W/m²K. Skaalalta saat kaikki ikkunassa tarvittavat varustelut, mm. sälekaihtimet ja hyttyspuitteet tarkasti mitoitettuna ja valmiiksi tehtaalla asennettuna.

Tutustu Skaalan ikkunatuotteisiin

SYDÄNPUU-IKKUNAT

Sydänpuu Oy on erikoistunut vanhojen arvorakennusten ja vaativien rakennuskohteiden saneerauksissa tarvittavien ikkunoiden ja ovien suunnitteluun ja valmistamiseen.

 

 

Ikkunat ja ovet valmistetaan perinteitä kunnioittaen, ja noudattaen tuotteissa mahdollisimman tarkasti jokaisen rakennuskauden omaa tyyliä, heloitusta ja pintakäsittelyä.

Sydänpuu-ikkunoihin on yhdistetty parhaat suomalaisen rakentamisen perinteet: vaativien luonnonolojen tuntemus, kestävä materiaali, korkea laatu ja puusepäntaito.

Tutustu Sydänpuu Oy:n ikkunavalikoimaan täällä

VELUX-KATTOIKKUNAT

VELUX Kattoikkunoilla toteutetaan unelmia. Asuintilojen valoisuus on yksi tärkeimmistä asioista suunniteltaessa uutta kotia tai vanhan saneerausta. VELUX Kattoikkunoilla on mahdollista ratkaista monia haasteellisia tilaratkaisuja. Kattoikkunat voidaan asentaa monenlaiseen taloon ja kattorakenteeseen. Niitä voidaan asentaa yksittäin tai ryhmitellä yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi.

VELUX on korkealaatuinen järjestelmä. Sen avulla saadaan rakennettua eri tarpeiden ja rakenteiden mukaan toimiva kokonaisuus. VELUX järjestelmään kuuluu kattoikkunoiden lisäksi asennustuotteet, liittymäpellitykset, valokehykset, avaajat ja verhot.

VELUX kattoikkunat on suunniteltu siten, että ne ovat mahdollisimman yksinkertaiset asentaa ja liittää ympäröivään rakenteeseen. Ohjeista löytyvät keskeisimmät asiat, jotka kannattaa huomioida ennen ikkunoiden valintaa ja asennusta. VELUX tuotteissa on käytetty parhaita raaka-aineita ja valmistusmenetelmiä. Oikein hoidettuina voit pidentää ikkunoiden käyttöikää ja niistä saamaasi iloa ja hyötyä. 

Tutustu Velux-kattoikkunoihin täällä

 

KARELIA-IKKUNAT

 

Ikkunat merkitsevät samaa talolle. Ikkunat ovat tärkeitä myös asumismukavuuden, sisäilman laadun ja asunnon arvon kannalta.

Laadukkaat Karelia Ikkunat sopivat sekä omakotirakentajille ja saneerauskohteisiin sekä vaativiin julkisiin kohteisiin.Pitkälle viedyn tuotekehitystyön ansiosta mittaikkunoiden valmistus tapahtuu nopeasti ja kustannustehokkaasti. Karelia-ikkunat tehdään vain parhaista raaka-aineista:

Nykyaikaisen ikkunan tekeminen perustuu puun, alumiinin ja lasin toimivaan yhdistämiseen heloilla ja tiivisteillä. Kun pitkäjänteiseen tuotekehitykseen on yhdistetty tehokas tuotanto, on tuloksena kestävä ja tyylikäs Karelia Ikkuna.

Talokohtainen valmistus antaa mahdollisuuden erilaisiin vaihtoehtoihin myös haastavissa saneerauskohteissa tai vaikkapa edullisten kesämökki-ikkunoiden hankinnassa. 

 

Saat lisätietoa laadukkaista Karelia-ikkunoista täältä