Ovet

Ovet

Ovi on tärkeä osa kotiasi ja sisustamista. Ulko-oven on sovittava yhteen talon julkisivun kanssa ja sisäovet ovat tärkeä osa sisustusta. Oven valintaa kannattaa harkita, jotta valittu ovi miellyttää silmää myös tulevaisuudessa. Nykyaikaiseen kotiin saattaa sopia parhaiten moderni ovi lasiaukolla tai ilman, kun taas perinteisellä peiliovella on kiistämätön paikkansa klassisessa ympäristössä.

Oven ulkonäköön vaikuttaa paljon paitsi sen malli myös pinta. Valittavana on useita eri pintoja: maalatut, viilutetut ja pinnoitetut. Maalatuissa on useita kauniita värisävyjä. Oikea värivalinta esimerkiksi ulko-ovessa antaa ryhtiä ja ilmettä talon ulkonäölle. Lasiaukot ovissa antavat valoisan ja ilmavan vaikutelman. Myös lasivaihtoehtoja on useita.

Ovea ostaessa on tärkeätä huomioida ulkonäöllisten asioiden lisäksi myös oven oikeakokoisuus. On siis tärkeätä ennen ostoa tai tilausta mitata oviaukon korkeus ja leveys.

 

Jos ovi ei ole symmetrinen, tulee tilatessa ilmoittaa oven kätisyys. On hyvä myös muistaa, että erityisesti keväällä ja kesällä tehtaiden toimitusajat saattavat olla pitkiä, tilaus kannattaa siis tehdä ajoissa.

OP-Puu Oy jälleenmyy Jeld-Wenin, 7 Veljeksen, Lepolan Puusepät Oy:n, Skaalan, Ovesta Oy:n, Saajoksen, Warkopin, Vihtaoven ja Veljekset Tomminen Oy:n sisä- ja ulko-ovia sekä erikoismittaisia ja erikoispinnotteisia ovia.

Erikoismittaiset ovet

Välitämme toimitusmyyntinä myös erikoismittaisia ovia, joiden lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet ja toiveet. Toimittajinamme ovat Veljekset Tomminen Oy ja Lepolan Puusepät Oy.

Erikoismittaisten ovien tuotevalikoimaamme kuuluvat seuraavat ovet:

  • ulko-ovet
  • mökkiovet
  • parvekeovet
  • varastonovet
  • saunanovet
  • erikoisovet
  • ulko-ovet lämpökäsitellystä koivusta
  • peiliovet eri puulajeista

Katso esimerkit tuotevalikoimastamme tästä

Sisäovet

Ovivalikoimamme sisältää runsaasti erilaisia muotopuristeovia, laakaovia, massiivisia peiliovia ja lasiovia. Tyyli- ja värivaihtoehtoja on paljon, samoin kokonaisuutta täydentäviä yksityiskohtia. Ja aina korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan.

Tutustu tuotemallistoomme:

Jeld-Wen

Vihtaovet

Puumerkin Wicco-ovimalliston Celtis- ja Ulmus sisäovet

Sisäovi on myös osa sisustusta. Wicco-sisäovissa on normaalia vahvempi pintalevy (6 mm) ja vakiona tiivistetty karmi. Ovimitat 7-10x21 tai 9-10x21 (lasiovet). Vakio-ovet valkoisia, muun värisinä saatavissa tilauksesta. Ovitoimitus sisältää tiivistetyn ovikarmin

Ulko-ovet

Ulko-oven on sovittava yhteen talon julkisivun kanssa sekä väriltään että tyyliltään. Ulko-ovi joutuu suureen rasitukseen. Sen on kestettävä suuria lämpötilaeroja ulkoilman ja sisäilman välillä ja sen on oltava mahdollisimman tiivis, jotta se pitäisi kalliin lämmön sisällä talossa.

On siis tärkeätä, että ulko-oven raaka-aineiden ja valmiin tuotteen laatua seurataan jatkuvasti ja että suunnittelun lähtökohtana on valmistaa toimivia, kestäviä ja moderneja kaikkiin koteihin sopivia ovia.

 

 

Siksi olemme valinneet edustukseemme mm. Jeld-Wenin korkealaatuiset ulko-ovet. Kuvassa Jeld-Wenin Classic-ulko-ovi)

Tutustu tuotevalikoimaamme:

Jeld-Wen-ulko-ovet

Halltex Oy - ovet

Skaala ulko-ovet

Warkop-perinteiset ulko-ovet

Warkop-mökkiovet

Warkop-kartano-ovet

Warkop-loma-asunnon ovet

Warkop-pihaovet

Warkop-tilausovet

Saunanovet

Saunanovi viimeistelee saunatilan. Jeld-Wenin modernit kokolasiset saunanovet on valmistettu 8 mm turvalasista ja ne antavat runsaasti tilan tuntua. Oven asentoa on mahdollista säätää säätösaranoiden avulla vaakasuunnassa.

Ovia on saatavissa harmaana, savunharmaana ja pronssinsävyisenä. Vedinvaihtoehtoina on pyöreä tai pitkä vedin.

Kuvassa Jeld-Wenin Design-saunanovi.

 

 

Paneloituja saunanovia jälleenmyymme Warkop Oy:n mallistosta. Uutuusmateriaalina Warkopin valikoimissa nyt myös lämminsävyinen tervaleppä.

Tutustu tuotevalikoimaamme:

Jeld-Wen-saunanovet

Warkop-saunanovet

Lepolan Puusepät Oy

Vihtaovet

Autotallinovet

Seitsemän veljeksen ovimallistosta löytyy talon muiden ovien kanssa yhteensopivia autotallinovia.

Autotallinovissa toimitukseen kuuluu pinta-asennettava pitkäsulkija sekä LC100 lukkorunko. Autotallinovissa ei normaalitoimitukseen sisälly kynnystä.

Autotallinovien vakiokoko on 25x21. Erikoiskoot mittojen mukaan, suurin koko 25x23.

Tutustu 7 Veljeksen tuotevalikoimaan täällä

 

Palo-ovet

Olemme valinneet palo-ovitoimittajaksemme Saajos Oy:n, joka on EI60 ja EI120 metallipalo-ovien markkinajohtaja Suomessa luoden perustan mittaville palo-ovien toimituksille vaativista toimisto- ja hotellikohteista pienrakentajien tarpeisiin.

Saajoksen palo-ovituotanto pohjautuu modulaarisiin rakenteisiin, joiden etuina ovat nopea saatavuus, laadun varmuus ja helppohuoltoisuus. Asiakkaan omat mieltymykset erilaisten heloitusvarustuksien ja pintakäsittelyiden suhteen ovat toteutettavissa viranomaismääräykset huomioiden.
 

 

 

Saajos Oy valmistaa myös kone- ja käsikäyttöisiä tyyppihyväksyttyjä liuku- ja taittopalo-ovia, testattuja murtosuojattuja sekä luodinkestäviä teräsovia. Teräs-, messinki- ja rst-profiilista mittatilaustyönä valmistetut ovet sekä EI60-tyyppihyväksytyt lasiseinät ovat osa Saajoksen erityispalvelua.

Tutustu Saajos Oy:n palo-oviin täällä

 

Ovesta Oy - erikoisväliovet

Ovesta-erikoisväliovien taustalla on yli 30 vuoden kokemus oviosaamisesta, jossa ammattilaiset yhdistävät käsityöperinteen ja teollisen muotoilun parhaat ratkaisut. Suunnittelijan ja tilaajan toiveet toteutetaan luotettavalla design-tason laadulla kustannustehokkaasti massiivipuusta, viilusta ja vanerista tai näiden yhdistelmistä.

Ovesta Oy toteuttaa suunnittelijoiden tai tilaajien välioviin liittyviä toiveita tuottamalla erikoismitoitettuja ja –rakenteellisia väliovia

Ovesta Oy:n tuotevalikoima sisältää laakaovet, heiluriovet, työntöovet, palo- ja äänieristysovet, röntgensuojaovet, karmit ja kynnykst, lasiseinät, helat ja varusteet.

 

Valikoimasta löytyy sopiva tuote sekä uudisrakennus- että saneerauskohteeseen, on se sitten omakotitalo, asuinkerrostalo, laitos tai yritys- ja toimitila.

Tutustu Ovesta Oy:n tuotevalikoimaan täällä

Sivuillamme esiintyvien PDF-tiedostojen avaamiseen ja lukemiseen tarvitset Acrobat Reader-ohjelman. Jos työasemallasi ei ole sitä, voit ladata ilmaisen Acrobat Reader-ohjelman

tästä