Ekovilla Oy

Ekovilla-eristeen tutkitusti hyvä lämmöneristyskyky antaa Sinulle mahdollisuuden asua aivan samoin kuin itse eristekin valmistetaan - luonnonmukaisesti elämän ehdoilla.

Jokainen Ekovilla-asennus edesauttaa tärkeitä kansallisia tavoitteitamme energian säästämiseksi ja ympäristöpäästöjen vähentämiseksi.

Ekovillalla toteutettujen rakenteiden hengittävyys mahdollistaa huoneilman korkean laadun ja suojaa talosi rakenteita. Saat eristeen joko kätevästi valmiiksi asennettuna tai voit myös helposti asentaa sen itse.

Ekovilla-eristyksen suunnittelu lähtee aina käyttäjän ja käyttökohteen tarpeista. Kun tiedetään kohteen eri rakennusosien perusrakenteet ja U-arvovaatimukset, voidaan alkaa suunnitella Ekovilla-eristyksen parasta mahdollista toteutustapaa. Eristämiseen on valittava kuhunkin kohteeseen ja rakennusosaan parhaiten soveltuvat Ekovilla-tuotteet oikeine tiheyksineen ja oheistuotteineen. Kuhunkin kohteeseen on valittava oikea asennustapa. Useimpiin pientalon rakennusosiin soveltuva menetelmä on kuiva- eli vapaastipuhaltaminen.

 

Kuivapuhallettavana Ekovilla-eristys voidaan toteuttaa myös onteloasennuksena tai omatoimisesti pienpuhalluskoneella. Toinen perustapa on asentaa Ekovilla kuivaruiskutettuna, jolloin eriste tarttuu asennuspintaan ja sitoutuu painumattomaksi eristekerrokseksi.

Pääsääntöisesti Ekovilla puhalletaan paikalleen vesikateasennuksen jälkeen. Yläpohjaa eristettäessä asennustyö voidaan tehdä kahdessa vaiheessa. Pohjapuhallus tehdään silloin, kun lämpöä aletaan tarvita. Pintapuhallus suoritetaan vasta ullakkokerroksen kaikkien työvaiheiden valmistuttua.

Katso Ekovillan tuotetiedot täältä

Puhallusvilla € 17.90/säkki (15 kg/n. 0,5 m3)

Saat veloituksetta puhallusvillakoneen lainaksi ostaessasi Ekovilla Puhallusvillan meiltä!

EKOVILLA levyvilla UUTUUS!

Ekovillalevy on uutuus, jollaista Suomessa ei ole aiemmin valmistettu. Puukuidusta valmistettava Ekovillalevy on pehmä ja kimmoisa lämmöneristelevy, jossa on kaikki Ekovillan hyvät ympäristöä säästävät ominaisuudet; valmistetaan uusiutuvasta puuraaka-aineesta, valmistus vie vähän energiaa, sitoo puussa olevan hiilen koko elinkaarensa ajaksi ja eristeenä säästää energiaa.

Nyt varastotuotteena OP-Puusta kaikki paksuudet:

 

50 x 565 x 870

12 kpl/pkt

5,90 m2/pkt

34,00 EUR/pkt

75 x 565 x 870

8 kpl/pkt

3,93 m2/pkt

34,00 EUR/pkt

100 x 565 x 870

6 kpl/pkt

2,95 m2/pkt

34,00 EUR/pkt

125 x 565 x 870

5 kpl/pkt

2,46 m2/pkt

34,00 EUR/pkt

150 x 565 x 870

4 kpl/pkt

1,97 m2/pkt

34,00 EUR/pkt