Rautakauppatuotteet

Rautakauppatuotteet

Rautakauppamme tarjoaa asiakkaillemme laajan ja kattavan valikoiman mm. mineraalipohjaisia rakennusmateriaaleja, kiinnikkeitä, ruuveja, nauloja, pultteja ja muttereita sekä liimoja, saumaus- ja tiivistysmateriaaleja, rakennusheloja ja valikoiman puun työstämisessä tarvittavia työkaluja.

Weber-mineraalipohjaiset rakennusmateriaalit

Weber on johtava mineraalipohjaisten rakennusmateriaalien valmistaja ja edelläkävijä, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa teollisuudessa. Weber tarjoaa tunnettuja, ammattilaisten arvostamia Kahi-, Leca- ja Vetonit- tuotteita sekä niihin perustuvia kokonaisratkaisuja uudis- ja korjausrakentamisen moninaisiin tarpeisiin.

 

Rautakauppamme tarjoaa asiakkaillemme laajan ja kattavan valikoiman Weberin mineraalipohjaisia rakennusmateriaaleja; mm. Leca-harkot ja -hormit, Kahi tiilet ja harkot sekä laastit, tasoitteet ja vedeneristeet.

 

Essve-palkkikengät

 

Helppo ja varma tapa puupalkin tukemiseen, kiinnittämiseen seinää, tai toista puupalkkia vasten. Kaikissa ESSVE Palkkikenkien 240-500 perusmuodoissa on vakiona reiät nauloille ja pulteille.

Essve-naulauslevyt

ESSVE Naulauslevyllä on laaja käyttöalue esim. kattotuolien valmistuksessa suoraan rakennuspaikalla sekä palkkien jatkoksissa ym.

Essve-haarukkalevyt

Nopeaan kattotuolien kiinnitykseen alla olevaan runkoon.

 

Essve-kiinnitystarvikkeet

Essven valikoimasta löytyvät kiinnikkeet, ruuvit, ruuvikärjet, porat, liimat, saumaustuotteet, vaahdot, kompressorit ja täydellinen valikoima vakiopultteja.

Essve toimittaa vahvoja tuotemerkkejä hyvällä hinta-laatusuhteella.

Tutustu Essven kiinnitystarvikkeisiin täällä

Formex-perustusjärjestelmä

Formex-perustusjärjestelmä on ympärivuotiseen rakentamiseen soveltuva muotti- ja raudoitejärjestelmä, joka soveltuu asuin-, teollisuus-, liike- ja vapaa-ajan rakennuksiin sekä maanrakentamisessa tarvittaviin anturamuotteihin.

Muotit tehdään verkkohitsausmenetelmällä valmistetuista teräslankaverkoista, jotka laminoidaan polyeteenikalvolla. Laminoidut levyt taivutetaan anturan mittojen mukaisiksi muottielementeiksi.

Raudoitteet tehdään elementeiksi, jolloin voidaan yhdistää muotti- ja raudoite valuvalmiiksi.

Formex-järjestelmä on mitoitukseltaan vapaa ja sitä voidaan soveltaa kaikkiin perusanturatyyppeihin. Asennustyö on moninkertaisesti nopeampi kuin perinteisillä menetelmillä tehtynä esivalmistetusta muotista ja raudoite-elementeistä johtuen. Asennustyön suorittamisessa ei tarvita erityisosaamista.

Tutustu Formex-perustusjärjestelmään täällä tai ota yhteyttä myyntiimme.

Schiedel-valmispiippu uudisrakentamiseen ja korjausrakentamiseen

Johtavana piippuvalmistajana Schiedelille myönnettiin ensimmäisenä piippuvalmistajana Euroopassa ISO 9001 -laatusertifiointi. Yhdessä suomalaisten rakentamisen asiantuntijoiden kanssa Schiedel on kehittänyt erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin sopivat piippujärjestelmät, jotka ovat kestäviä, paloturvallisia ja ympäristöystävällisiä. Ne varmistavat tulisijan hyvän vedon ja ne on helppo ja nopea asentaa myös itse.

Valmispiiput muodostuvat tehdasvalmisteisista elementeistä, jotka on nopea ja helppo työstää. Perinteisesti ammattitaitoa vaativasta piipun muurauksesta voi nyt selviytyä helposti ja nopeasti myös itse. Valmispiippu on kokonaisuus, joka sisältää kaiken, mitä toimivaan piippuun tarvitaan.

Jo kolmesta hormielementistä syntyy noin 1 m piippua. Työkaluiksi riittävät kulmahiomakone tai kovametalliteräsaha, pora, vesivaaka ja muuraustarvikkeet.

Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme. Tarjousta varten on hyvä selvittää seuraavat asiat: tulisijatyyppi, hormiliittymän muoto, hormin sijainti ja hormin korkeus. Paloturvallinen valmispiippu on aina järkevä ja kokonaistaloudellinen valinta. Se voidaan mitoittaa useimmissa tapauksissa myös jo valmiina oleviin piirustuksiin muuratun hormin tilalle. Tällöin kannattaa piirustukset liittää tarjouspyyntöön.

Lisätietoa Schiedelin savuhormistoista löydät täältä