Saunatuotteet

Sauna on meille suomalaisille tärkeä ja rakas paikka. Puhtauden lisäksi saunalla on tärkeä rooli kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissamme.

On sauna sitten sisustukseltaan perinteinen tai moderni, sen merkitys omistajalleen on yhtä suuri. OP-Puu Oy:n tuotevalikoimasta löytyvät luonnollisesti tuotteet myös viihtyisän saunan rakentamiseen. Tutustu tuotevalikoimaamme tällä sivulla tai ota yhteyttä asiantuntevaan myyntihenkilöstöömme.

Vanha Savusauna
Harjattu Savusauna

Aureskoski saunatuotteet saatavilla Op-Puusta!

 

AURE saunapaneelit ja lauteet on suunniteltu Suomalaisiin saunatiloihin. Paneelin muoto on suunniteltu estämään kosteuden kertymistä ponttiin ja helpottamaan kuivumista. Pintakäsittelyllä tuodaan puun luonnollinen kauneus esiin. Valvotuissa tuotanto-olosuhteissa tehdyt tuotteet varmistavat pitkän käyttöiän.

 

Tutustu tuotteisiin ja värisävyihin

Kingspan Sauna-Satu (ent. SPU Sauna-Satu)

Kingspan Sauna-Satu (ent. SPU Sauna-Satu) soveltuu saunan seinien ja kattojen sekä kosteiden tilojen kattopintojen eristeeksi. Eristelevyjä voidaan käyttää myös muissa tiloissa rakenteiden sisäpuolisena eristekerroksena yhdessä paneeliverhouksen kanssa. Kingspan Sauna-Satu sopii käytettäväksi yhtä hyvin uudis- kuin korjausrakentamisessa. Katso tuotetiedot tästä

Luna Wood-lämpöpuutuotteet

Varastostamme löydät Luna Wood Oy:n lämpöpuutuotteet saunaan; saunalaudetuotteet ja saunapaneelit.

Lämpökäsittelyssä (noin 160-215°C) puun ominaisuuksia muutetaan korkeissa lämpötiloissa. Käsittelyllä saadaan puun ominaisuuksia muokatuksi käyttökohdevaatimusten mukaan. Eritasoiset lämpötilat, käsittelyajat ja kuivaustekniikat antavat materiaalille uusia ominaisuuksia. Puun ominaisuudet paranevat mm. mitta- ja muotopysyvyyden, lämmöneristyskyvyn, lahonkeston ja muotoiltavuuden suhteen.

 

Lämpökäsittely soveltuu lähes kaikille puulajeille. Kotimaiset puulajit jalostuvat käsittelyssä ulkomaisen jalopuun veroiseksi myös ulkonäöltään, mikä avaa aivan uusia mahdollisuuksia kotimaisen puun käytölle. Kalliit, uhanalaiset jalopuut voidaan korvata ekologisesti tuotetulla suomalaisella lämpöpuulla.

Luna Wood Oy:n tuote-esittelyt löydät täältä

Saunanovet

Saunanovi viimeistelee saunatilan. Kilsgaardin modernit kokolasiset saunanovet on valmistettu 8 mm turvalasista ja ne antavat runsaasti tilan tuntua. Oven asentoa on mahdollista säätää säätösaranoiden avulla vaakasuunnassa.

Ovia on saatavissa harmaana, savunharmaana ja pronssinsävyisenä. Vedinvaihtoehtoina on pyöreä tai pitkä vedin.

Paneloituja saunanovia jälleenmyymme Warkop Oy:n mallistosta.

Uutuusmateriaalina Warkopin valikoimissa nyt myös lämminsävyinen tervaleppä.

 

Tutustu tuotevalikoimaamme:

Jeld-Wen-saunanovet

Warkop-saunanovet

Lepolan Puusepät Oy

Vihtaovet

OP-Puu - valmislauteet / tervaleppä & haapa

 

Valmislaude on uusi tapa tehdä saunanlauteet nopeasti ja edullisesti. Mittaa saunasi, katkaise lauteet oikeaan mittaan ja asenna paikoilleen.

Pakkauksessa on valmiina kaikki tarvittavat osat: lauteet, selkänoja, väliritilä, jalkatuki, nousukaide, jakkara.

 

 

Ylälauteen leveys 580 mm, alalaude 380 mm.

Valmislaude soveltuu lähes jokaiseen saunaan.

Laudepaketteja on saatavana eri pituuksia:1800 mm ja 2100/2400 mm. Lyhentämällä saat lauteista helposti sopivan.

Tervaleppä/haapa 1800 mm: € 359.00

Tervaleppä/haapa 2100/2400 mm: € 415.00

 

 

Eco-Prima parafiiniöljy

OP-Puu Oy:stä löydät luonnollisesti myös saunan lauteiden hoitoaineen.

Parafiiniöljy on myrkytön ja luontoystävällinen tuote, joka soveltuu erinomaisesti saunan lauteiden suojaamiseen. Öljy suojaa puupinnan kosteudelta ja helpottaa sen puhtaana pitämistä.

Koska parafiiniöljy tunkeutuu syvälle puun syihin, se estää siten veden ja lian imeymisen puuhun. Öljy on väritöntä ja käsittely vain syventää puun syiden sävyä. Se soveltuu kaikille puulajeille, erityisen hyvä se on lämpökäsitellylle puulle ja tervalepälle. Värisävyn voi testata kokeilemalla ensin lauteiden alapuolelle.