Sisustustuotteet

Kährs-parketti

Luonto on ihastuttavan monimuotoinen. Jokaisesta puulajista löytyy erilaisia värejä ja syykuviointeja, jotka vaihtelevat riippuen siitä, miten puu on sahattu.

Kährsin pitkä kokemus on auttanut yhtiötä luomaan ainutlaatuisen puun syykuviointiin ja ulkonäköön perustuvan tarkastus ja lajittelumenetelmän, jonka ansiosta Kährs pystyy valmistamaan ja tarjoamaan erinäköisiä ja -tyylisiä lattioita.

Katso Kährs-parkettien tuotetiedot täältä

Orient-Occident-lattianpäällysteet

Orient-Occident on korkealuokkaisten lattianpäällysteiden asiantunteva tukkuliike, jolla on yli 85 vuoden kokemus sisustusalalta.

Quick Step -laminaattilattia on testien ylivoimainen ykkönen. Sillä on useita turvallisuutta varmistavia ominaisuuksia, kuten CE-todistus, M1 -päästöluokitus ja ennätyksellisen pitkät takuut.

 

Quick Step on myös VTT:n palotestaama. Alkuperäisen, patentoidun UNICLIC-pontin ansiosta sille myönnetään pysyvästi yhdessä -takuu. Tutustu tuotevalikoimaan tästä.

PAR-KY -puulattia on puhdasta puuta parhaimmillaan. Sen luonnollisen kodikas ja lämmin ulkonäkö syntyy aidosta puuviilupinnasta. Monivaiheinen pintakäsittely tekee lattiasta erittäin hyvin kulutusta kestävän. Sitä lisää myös tiivis hdf-runkolevy. Asentaminen sujuu ilman liimaa luotettavasti ja nopeasti patentoidun UNICLIC-pontin ansiosta. Katso tuotetiedot tästä

Paneelit ja listat

ET-listat ja paneelit ovat erittäin korkeatasoista suomalaista laatua.
ET-Listat on sisustajan valinta, kun tavoitteena on korkeatasoinen ja viimeistelty lopputulos. Lista- ja paneelivalikoimistamme löytyy satoja
erilaisia vaihtoehtoja, joilla luodaan sisustukseen mukavuutta ja tyyliä. Sisäverhouspaneelien eri materiaaleista ja profiileista löytyvät sopivat tuotteet niin olo- ja makuuhuoneisiin kuin saunaosastollekin.

 

Paneelin kaunis ja tunnelmallinen puupinta soveltuu sekä kattoon että seiniin. Ja Remontin viimeisimpiä ja myös näkyvimpiä töitä on listoitus. Huolellinen työ ja kauniit listat viimeistelevät sisustuksen.

 

ET-Listat Oy:n paneelit ja listat ovat varastotuotteitamme. Lisätietoja tuotevalikoimasta löydät täältä.

Halltex-sisustuslevy

Halltex on monipuolinen sisustuslevy. Kun haluat kotiisi uuden ilmeen ilman suurta remonttia, Halltex on hyvä valinta. Seinä- ja kattomateriaaleja vaihtamalla tila muuntuu helposti aivan toiseksi. Halltex on houkutteleva pintamateriaali myös uuden kodin rakentajalle.

Halltex-levyt ovat puhtaita luonnontuotteita. Niiden valmistuksessa noudatetaan tinkimätöntä laatuajattelua. Levyjen perusmateriaali on huokoinen puukuitulevy. Ekologisesti kestävä valmistusprosessi ei kuormita luontoa. Menetelmä takaa sen, että levyistä ei valmistettaessa ja käytössä erity hajuja tai liuotinhöyryjä. Halltex-levyt ovat turvallisia käyttää.

 

 

Hengittävä ja hajuton Halltex sopii erinomaisesti allergikon kotiin. Halltex-levyt saivat ensimmäisten joukossa parhaan Suomessa myönnetyn pintamateriaalien päästöluokituksen M1. Allergikon on hyvä hengittää Halltex-levyillä sisustetussa kodissa. Sisäilmayhdistys suosittelee M1-luokituksen saaneita pintamateriaaleja.

 

Katso tuotetiedot täältä