Sisustustuotteet

OP-Puu Oy jälleenmyy myös useiden eri tavarantoimittajien sisustusmateriaaleja. Tuotevalikoimamme kattaa esimerkiksi parketit, korkkilattiat, laminaattilattiat, lankkulattiat, listat ja paneelit, sisustuslevyt ja kalustelevyt.

Tutustu korkealaatuisiin puupohjaisiin sisustustuotteisiimme tällä sivulla tai kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Aureskosken Jalostustehtaan laadukkaat sisustuspanelit valikoimassamme!

YKSILÖLLISEEN SISUSTAMISEEN

 

AURE RIIHI- paneeli valmistetaan korkealaatuisesta valikoidusta suomalaisesta puusta luontoa kunnioittaen. Puun hyvä kosteuden sidontakyky ja hengittävyys parantavat sisäilman laatua. AURE RIIHI- paneelilla tuodaan korostetusti puun luonnollinen kauneus esiin. AURE RIIHI paneeli luo tilaan modernia tyyliä ja ilmettä. Korkealaatuinen pintakäsittelyteknologia varmistaa kestävän ja laadukkaan lopputuloksen. Soveltuu: AURE Paneelit sopii kuiviin ja kosteisiin tiloihin (roiskevesisuojattu).

 

Saatavilla myös lattialaudat ja saunatuotteet!

Tutustu kattavaan valikoimaan ja värisävyihin:

aurekoski.fi

Cent-Listat Oy:n Raita puupaneeli

Cent-Listat on sekä tuotemerkki että Suomen laadukkaimpiin kuuluva alansa tehdas, joka valmistaa paneelit parhaista raaka-aineista puuvalmiina sekä pintakäsiteltyinä. Cent-Listat Oy:n toiminta perustuu hyviin raaka-aineisiin, standardoituun laatupolitiikkaan, ympäristöystävällisyyteen ja luotettaviin toimituksiin.

RAITA-puupaneeli on monipuolinen sisustustuote sisäkattojen ja seinien pinnoille. Käyttötapoja on lukuisia koko kodin tai kesämökin uudistamisesta pieniin yksityiskohtiin.

RAITA-tuotteet on valmistettu parhaasta puusta, ja ne ovat ekologisia ja allergisoimattomia. Sen lisäksi RAITA-tuotteet tuovat kotiisi puun uuden modernin ilmeen.

Asentaminen on todella vaivatonta pakkauksessa olevien ohjeiden avulla, ja siitä suoriutuu yksinkin.

Uutena varastotuotteena OP-Puu Oy:n valikoimassa nyt Cent-Listat Oy:n RAITA magnificent! päätypontattu mänty puupaneeli, STS 15x120, pituus 2000, valkoinen

Tule tutustumaan uutuustuotteeseemme ja vie kotiisi ripaus ympäristöystävällistä luksusta!

Cent-Listat Oy:n valikoimaan kuuluvat paitsi puupaneelit, myös laaja valikoima erilaisia puulistoja. Tutustu tuotekuvastoon tästä - saat kauttamme suoraan varastotuotteina myös kaikki Cent-Listat Oy:n suosituimmat listamallit.

WICCO-VALMISPANEELI

Korkealaatuiset Wicco-valmispaneelit ovat valikoiduista raaka-aineista valmistettuja laatutuotteita. Puupinta luo lämpimän ilmapiirin ja antaa samalla tunnelmallisen ja kodikkaan vaikutelman. Korkealuokkainen paneelin työstöjälki viimeistelee sisustuksesi. Paneelit sopivat myös hyvin yhdistettäviksi esimerkiksi tapettituotteisiin.

Paneelit on peittomaalattu tehtaalla kolmelta sivulta vesiohenteisella valkopingmentoidulla maalilla. Näin käsitellyissä tuotteissa ei tule näkyviin häiritsevää vaaleata raitaa ponttiliitoksessa vaikka paneeli kutistuisi sisäilman suhteellisen kosteuden alentuessa.

 

 

Wicco-valmispaneeli on:

- asennusvalmis, laadukas sisustusmateriaali

- sormijatkettu, oksaton, liimattu, valkomaalattu

- ekologinen vaihtoehto sisustukseen

- raaka-aine huolellisesti lajiteltu ja erikoiskuivattu mänty

Paneeleita on kahta eri profiilia ja mittaa:

  • STS 12 x 95 pituus 2700 mm paketointi 8 kpl/1,88 m2
  • STP 15 x 120 pituus 4800 mm paketointi 8 kpl/4,22 m2

EffexTM Design Sisustuspaneeli - yksinkertaisen kaunis.

Effex on Stora Enso Timberin kehittämä täysin uudenlainen ja innovatiivinen sisustuspaneeli, jonka raaka-aineena käytetään korkealaatuista jalostettua mäntyä.

 

 

Effex on

  • Aitoa puuta
  • Luonnon inspiroima
  • Luonnollinen
  • Ekologinen
  • Lämmin

Effex on sisustustuotteena monikäyttöinen. Sillä luot mielenkiintoisen sisustuksen tilaan kuin tilaan. Paneelin käyttökohteita ovat mm. kuivien tilojen sisäkatot ja -seinät, suuret ja pienet pinnat, efekti-seinät

Effex tuotteiden rauhaisa, luonnollinen kauneus on kotonaan missä tahansa, kodeissa ja julkisissa tiloissa sekä yritystiloissa. Valitessasi Effex Design Sisustuspaneelin sijoitat kauneuden lisäksi myös laatuun. Moduulimitoitus mahdollistaa vaivattoman suunnittelun ja helpon toteutuksen.

Effex on pintakäsitelty vesiohenteisella vahalla (Beckers Lacroma EX1620). Värivaihtoehtoja on 5 (Coal, Bark, Natural, Cloud, Snow). Effex on M1-luokiteltua eli siitä ei vapaudu ilmaan mitään epäpuhtauksia. Pinta on sileäksi hiottu, profiili pituussuuntainen, materiaalina sormijatkettu oksaton mänty.

Varastotuotteina myös tuoteperheeseen kuuluvat listat!

Tervetuloa tutustumaan puun uuteen ilmeeseen.

Klikkaa itsesi Effexin sisustusmaailmaan ja koe mitä kaikkea voit Effexin avulla saada aikaiseksi.

Parla-parketti

Parla Floor-lautaparketti on luonnonpuuta parhaimmillaan. Se on miellyttävä kävellä, kestävä käytössä, ja se tuo sisustukseen kauniin sekä yksilöllisen ilmeen.

 

 

Parla Floor -puulajivalikoima on jalostunut vuosikymmenten kokemuksella, ja tänä päivänä se on ainutlaatuinen otos maailman kauneinta puustoa. Monipuolisesta valikoimasta löydät helposti kohteeseen ja sisustustyylin parhaiten sopivan puulajin. Katso lisätiedot täältä

Kährs-parketti

Luonto on ihastuttavan monimuotoinen. Jokaisesta puulajista löytyy erilaisia värejä ja syykuviointeja, jotka vaihtelevat riippuen siitä, miten puu on sahattu.

Kährsin pitkä kokemus on auttanut yhtiötä luomaan ainutlaatuisen puun syykuviointiin ja ulkonäköön perustuvan tarkastus ja lajittelumenetelmän, jonka ansiosta Kährs pystyy valmistamaan ja tarjoamaan erinäköisiä ja -tyylisiä lattioita.

Katso Kährs-parkettien tuotetiedot täältä

Orient-Occident-lattianpäällysteet

Orient-Occident on korkealuokkaisten lattianpäällysteiden asiantunteva tukkuliike, jolla on yli 85 vuoden kokemus sisustusalalta.

Quick Step -laminaattilattia on testien ylivoimainen ykkönen. Sillä on useita turvallisuutta varmistavia ominaisuuksia, kuten CE-todistus, M1 -päästöluokitus ja ennätyksellisen pitkät takuut.

 

Quick Step on myös VTT:n palotestaama. Alkuperäisen, patentoidun UNICLIC-pontin ansiosta sille myönnetään pysyvästi yhdessä -takuu. Tutustu tuotevalikoimaan tästä.

PAR-KY -puulattia on puhdasta puuta parhaimmillaan. Sen luonnollisen kodikas ja lämmin ulkonäkö syntyy aidosta puuviilupinnasta. Monivaiheinen pintakäsittely tekee lattiasta erittäin hyvin kulutusta kestävän. Sitä lisää myös tiivis hdf-runkolevy. Asentaminen sujuu ilman liimaa luotettavasti ja nopeasti patentoidun UNICLIC-pontin ansiosta. Katso tuotetiedot tästä

Paneelit ja listat

ET-listat ja paneelit ovat erittäin korkeatasoista suomalaista laatua.
ET-Listat on sisustajan valinta, kun tavoitteena on korkeatasoinen ja viimeistelty lopputulos. Lista- ja paneelivalikoimistamme löytyy satoja
erilaisia vaihtoehtoja, joilla luodaan sisustukseen mukavuutta ja tyyliä. Sisäverhouspaneelien eri materiaaleista ja profiileista löytyvät sopivat tuotteet niin olo- ja makuuhuoneisiin kuin saunaosastollekin.

 

Paneelin kaunis ja tunnelmallinen puupinta soveltuu sekä kattoon että seiniin. Ja Remontin viimeisimpiä ja myös näkyvimpiä töitä on listoitus. Huolellinen työ ja kauniit listat viimeistelevät sisustuksen.

 

ET-Listat Oy:n paneelit ja listat ovat varastotuotteitamme. Lisätietoja tuotevalikoimasta löydät täältä.

Finnforest-MDF puukuitulevyt

Finnforestin välittämä MDF on ensiluokkainen, puolikova kuitulevy, jolla on ainutlaatuiset fysikaaliset ominaisuudet. Se soveltuu käytettäväksi erilaisiin teollisuuden, kaupan ja rakentamisen kohteisiin sekä huonekalu- ja sisustuskäyttöön.

MDF-levyt valmistetaan kuivausmenetelmillä.

 

Valmistukseen käytetään ainoastaan puuta, joka on peräisin raaka-aineita säästävistä harvennushakkuista. MDF-levyt ovat pääasiassa mänty- ja kuusipuuta, jota hierretään kuiduksi. Kuitujen joukkoon lisätään pieni määrä sideaineita ennen levyiksi puristamista.

MDF-levyjen hyvä työstettävyys mahdollistaa hankalimmatkin työstöt. Levyä voidaan työstää kuten massiivipuuta eikä siinä ole oksia tai halkeamia. Levyn sileä ja tasainen pinta on helppo maalata tai petsata korkealaatuisen viimeistelyn saavuttamiseksi. MDF on myös ihanteellinen päällystettäväksi ohuilla jaloviiluilla, vinyylillä, kalvoilla ja melamiinipaperilla.

MDF:n käyttöalue on laaja, ja sitä on saatavissa useina eri paksuuksina ja levykokoina.

 

Halltex-sisustuslevy

Halltex on monipuolinen sisustuslevy. Kun haluat kotiisi uuden ilmeen ilman suurta remonttia, Halltex on hyvä valinta. Seinä- ja kattomateriaaleja vaihtamalla tila muuntuu helposti aivan toiseksi. Halltex on houkutteleva pintamateriaali myös uuden kodin rakentajalle.

Halltex-levyt ovat puhtaita luonnontuotteita. Niiden valmistuksessa noudatetaan tinkimätöntä laatuajattelua. Levyjen perusmateriaali on huokoinen puukuitulevy. Ekologisesti kestävä valmistusprosessi ei kuormita luontoa. Menetelmä takaa sen, että levyistä ei valmistettaessa ja käytössä erity hajuja tai liuotinhöyryjä. Halltex-levyt ovat turvallisia käyttää.

 

 

Hengittävä ja hajuton Halltex sopii erinomaisesti allergikon kotiin. Halltex-levyt saivat ensimmäisten joukossa parhaan Suomessa myönnetyn pintamateriaalien päästöluokituksen M1. Allergikon on hyvä hengittää Halltex-levyillä sisustetussa kodissa. Sisäilmayhdistys suosittelee M1-luokituksen saaneita pintamateriaaleja.

 

Katso tuotetiedot täältä

Formica IKI Oy:n IKI-levy

Formica IKI Oy valmistaa tunnettua ja arvostettua aitoa dekoratiivista IKI-laminaattia ja sen jatkojalosteita sekä myy muita Formica Collection levytuotteita. Entistä laajempi mallisto sekä laadukas ja kestävä materiaali että hyvä saatavuus mahdollistaa kilpailukykyisen ratkaisun löytämisen laajalle asiakas- ja suunnittelijakunnalle.
 

 

 

Vuosien saatossa IKI-levystä on jalostettu tuotteita eri käyttökohteisiin kuten keittiön pöytätasoihin, kalusteoviin, korkean hygienian vaatimuksen omaaviin kohteisiin kuten sairaalakalusteisiin ja laboratorioiden työpisteisiin. Tänä päivänä laminaattia käytetään laajalti myös monissa desing -tuotteissa kuten huonekaluissa. Erikoispuusepänteollisuuden taidonnäyte on viimeistellä levy tuotteeksi, jossa yhdistyy pitkäaikainen käytettävyys mutta myös muotoilun ajattomuus.

Formica IKI Oy valmistaa myös puupohjaisiin runkolevyihin pinnoitettuja taive/suorareuna työpöytä- ja ovielementtejä sekä kokolevyjä erityyppisten kalustekomponenttien materiaaleiksi.

Katso tuotetiedot täältä

Ecophon-akustiikkalevyt

Ecophon on johtava, maailmanlaajuinen akustiikkakatto- ja -seinäjärjestelmien toimittaja. Ecophonissa innovatiivisuus yhdistyy pitkään kokemukseen alalta.

Ecophon-tuotevalikoimaan kuuluu useita akustiikkakattojärjestelmiä. Ne täyttävät erilaisia vaatimuksia ominaisuuksien, reunamallien, mittojen ja pintojen suhteen. Kullakin tuoteperheellä on omat erityispiirteensä ja ne on suunniteltu ensisijaisesti tiettyihin käyttökohteisiin. Useimmiten tuotteet kuitenkin soveltuvat hyvinkin erilaisiin tiloihin.

Ecophon leijuvat sisäkattokentät - designia akustiikan parantamiseksi

Leijuvilla sisäkattokentillä voidaan parantaa ääniympäristöä monenlaisissa sovelluksissa. Kenttien joustavuus mahdollistaa niiden asentamisen juuri sinne, missä parempaa ääniympäristöä tarvitaan.

 

 

Design-elementtinä leijuvat sisäkattokentät lisäävät myös tilan estetiikkaa. Leijuvat sisäkattokentät sopivat tiloihin, joissa käytännön tai arkkitehtuurisista syistä seinästä seinään ulottuva akustiikkakattoratkaisu ei ole mahdollinen. Kenttiä voidaan käyttää myös parantamaan ääniympäristöä tiloissa, joissa on akustiikkakatto.

Ecophon-leijuva sisäkattokenttä-valikoimaan kuuluu kolme eri tuotetta: Master Frost Solo S, Focus Frost Wing sekä Edge 500.

Luna Woodin lämpöpuu

Lämpimän sävyinen lämpöpuu puu on omiaan lomarakennusten ja sauna- ja takkahuonetilojen sisustamiseen. Sisäverhousten ohella lämpöpuuta voidaan käyttää mm. portaisiin, kaiteisiin, listoituksiin, saunan lauteisiin jne.

Katso tarkemmat tuotetiedot täältä

Harvia-valmistakat ja -takkasydämet

Harvia-valmistakat ja -takkasydämet luovat tunnelmaa ja antavat lisää lämpöä asumiseen. Harvia takkojen pelkistetty skandinaavinen muotoilu, tyylikkäät yksityiskohdat ja Harvian laatu tekevät takoista niin katseen kuin käytönkin kestäviä.

Takkasydämien laadun takeena on rautaisen hyvä ja kestävä sydän. Harvia-kamiina on kotisi tai kesämökkisi tunnelmallinen lämmönluoja. Sen valurautainen runko henkii lämpöä ja lasinen luukku hehkuu tunnelmaa.

Katso tarkemmat tuotetiedot täältä

Keittiöpajan keittiö- ja kylpyhuonekalusteet

Keittiöpaja keittiö- ja kylpyhuonekalusteet valmistetaan Espoossa sijaitsevassa verstaassa ammattitaidolla ja asiakkaan parasta ajatellen.

Keittiöpaja on Uudenmaan Yhtyneet Ammattimiehet Oy:n omistama rekisteröity tavaramerkki. Liikeideana on valmistaa asiakkaalle laadukkaita kotimaisia kalusteita edulliseen hintaan.

 

Kalusteiden rungot valmistetaan itse, joka mahdollistaa myös mittatilaustyönä tehdyt keittiökalusteet. Ovet ovat ensisijaisesti Hahlen valikoimasta, mutta asiakkaan toivoumuksesta myös muiden valmistajien ovia voidaan käyttää.

Tarjouspyynnön liitteeksi tarvitsemme keittiön pohjakuvan, johon on keittiön seinien pituuksien lisäksi merkitty myös huoneen korkeus, ikkunoiden sijainti ja koot, vesi- ja viemäripisteiden paikat ja virtapisteenpaikka liedelle. Tulemme tarvittaessa myös paikalle tekemään tarkistusmittaukset.


Yhteistyökumppanimme Hahle Oy:n ovimalleihin voit tutustua täällä

Keittiöpisteen keittiöt ja kylpyhuoneet ovat mainio vaihtoehto silloin kun tarvitset mittatilaustyönä tehdyn keittiön tai haluat muuten vain yksilöllisen laadukkaan keittiön tai kylpyhuoneen kotiin tai kesämökille.

Yhtyneet Ammattimiehet Oy:n portaat

OP-Puu Oy jälleenmyy myös Yhtyneet Ammattimiehet Oy:n valmistamia laadukkaita ja edullisia kotimaisia portaita.

Portaat valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan valitsemasta materiaalista. Suunnittelutyö ja piirustukset toteutetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.

 

 

 

Mittatilausportailla asiakas saa juuri sopivat ja haluamansa kaltaiset portaat.

Ota yhteyttä myyntiimme kuullaksesi lisää.