Ulkoverhous ja piharakentamistuotteet

Uutuustuote: Stora Enson WoodHeart-terassilauta - pääkaupunkiseudulla saatavissa vain OP-Puu Oy:stä.

 

  • 28x145 mm, sileäksi höylätty, väri tumman harmaa, piilokiinnitys EasyFix -järjestelmällä, jonka kiinnitysurat laudan sivuilla.
  • Valmistettu korkealaatuisesta männyn sydänpuusta Stora Enson Uimaharjun yksikössä
  • Parantuneen vedenhylkivyyden ansiosta puu on stabiili ja halkeilu on vähäistä
  • Öljykäsittely parantaa entisestään puun luontaisesti hyviä ominaisuuksia ja suojaa pintapuuta.
  • Pitkäikäisyytensä vuoksi ekologinen valinta
  • Valmistettu uusiutuvasta ja ilmastoystävällisestä puusta
  • Puun öljykäsittely mahdollistaa puun monipuolisen käytön ulkokohteissa ja öljykäsitellyt tuotteet sopivat erityisesti vaativiin ympäristörakentamisen käyttökohteisiin, kuten terasseihin ja laitureihin.

Siperian lehtikuusi terassilauta

 

Siperian lehtikuusi on rakennusmateriaali, joka kestää erittäin hyvin Suomen säävaihtelut.

Lehtikuusi on luontoystävällinen vaihtoehto kestopuulle, koska sitä ei tarvitse käsitellä kemiallisilla aineilla.

Löydät meiltä varastotuotteina laajan valikoiman Siperian lehtikuusesta valmistettuja terassilautoja. Tule tutustumaan laajaan terassilautavalikoimaamme.

 

SIPERIAN LEHTIKUUSI SHP 28X95

SIPERIAN LEHTIKUUSI SHP 28X120

SIPERIAN LEHTIKUUSI SHP 28X145

SIPERIAN LEHTIKUUSI SHP 45X95

SIPERIAN LEHTIKUUSI SHP 45X120

SIPERIAN LEHTIKUUSI SHP 45X145

LunaComp Deck - kestävä ja helppohoitoinen vuodesta toiseen muotonsa pitävä komposiittiterassi

 

LunaComp Deck on laadukas nykyaikaisista innovatiivisista puukomposiittimateriaaleista valmistettu lämpöpuukomposiitti moderniin viimeisteltyyn piharakentamiseen. LunaComp Deck -terassi on helppohoitoinen, kestävä ja soveltuu ympärivuotiseen käyttöön pihalla ja puutarhassa. Sen pinta ei ole märkänäkään liukas ja kuivuu nopeasti. LunaComp Deckin ontelorakenne mahdollistaa piilokaapeloinnin.

LunaComp Deck on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. LunaComp Deckin tuotannossa ei käytetä PVC-muoveja vaan ainoastaan 100 % kierrätettyä puumateriaalia, joten se on myös ekologinen valinta. Käyttöajan loputtua LunaComp Deck voidaan murskata ja käyttää uusien tuotteiden valmistamiseen aina uudestaan ja uudestaan. Materiaalin voi hävittää myös energiajätteen tai tavallisen sekajätteen joukossa.

Varastotuotteinamme ruskea ja harmaa, pituudet 3m ja 4m.

LUNACOMP DECK TERASSILAUTA 26X140X3000 ja 26X140X4000 GRAFIITIN HARMAA

LUNACOMP DECK TERASSILAUTA 26X140X3000 ja 26X140X4000 RUSKEA

UUTUUSVÄRI: LUNACOMP DECK TERASSILAUTA 26X140X4000 HOPEAN HARMAA

 

 

US WOOD CERTIFIED PINTAKÄSITELLYT AITALAUDAT JA RIMATUOTTEET

 

US Woodin aita- ja rimatuotteilla rakennat helposti aitoja, kaiteita, näkösuojia, katoksia ja erilaisia koristerakennelmia pihaasi. Näin myös lisäät pihasi turvallisuutta sekä viihtyisyyttä. Kaikki aita- ja säleikkötuotteet saat pintakäsiteltyinä kaikkiin ulkomaalivärikartan sävyihin. Varastotuotteena VALKOINEN JA RUSKEA KUULTAVA. Kysy tarjousta pintakäsittelystä muilla sävyillä.

AITALAUDAT

Parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi valmistamme  aitalaudat  kuusipuun sydäntavarasta ja molemmilta puolilta hienosahattuina. Ympäripohjamaalaus parantaa tuotteen sään kestävyyttä ja vähentää sen muotoelämistä. Hirsiaitalaudasta rakennat helposti umpiseinää tai hirsiloveustekniikalla kaiteita ja pieniä piharakennelmia esim. pihavajoja, roskakatoksia ym.

HIENOSAHATUT RIMAT
Hienosahatuilla rimoilla voit elävöittää talosi julkisivua, tekemällä esim. limilaudoituksen. Rimat soveltuvat mainiosti myös aidanteiden ja säleikköjen tekoon.

SÄLEIKKÖRIMAT
Säleikkörimalla voit elävöittää talosi julkisivua ja tehdä kevyitä aidanteita, vaikkapa näkösuojaksi. Valmistamamme säleikkörimat ovat sahapintaisia ja pintakäsiteltyjä joka sivulta.

JAKOLISTAT
Jakolistaa voit käyttää vaaka- ja pystyverhouksen jakajana tai sillä voit rajata ulkoverhouksen saumakohtia.

KAIDEPUUT
Parhaan mahdollisen laadun ja mukavuuden takaamiseksi valmistamme kaidepuut kuusipuun sydäntavarasta ja ympärihöylättynä.

Tutustu tuotteisiin täällä

 

 

 

US WOOD CERTIFIED HOMESUOJATUT RAAKAPONTTILAUDAT

 

US Woodin pitkä kokemus ulkoverhoustuotteiden valmistamisesta ja pintakäsittelystä sekä Inspecta Sertifiointi Oy:n sertifioima tuotantojärjestelmä takaavat aina ensiluokkaiset ja tasalaatuiset julkisivutuotteet.

Teollinen homesuojaus on kustannustehokasta. Se parantaa tuotteiden laatua ja auttaa ehkäisemään välivarastointivirheitä. Kaikki raakaponttilaudat on homesuojattu 4-sivulta ja ne on saatavissa myös pintakäsiteltyinä kaikkiin ulkomaalivärikartan sävyihin.

 

 

 

Us Wood Oy myöntää ensimmäisenä valmistajana Suomessa 23 mm ja paksumpiin pintamaalattuihin ulkoverhouslautoihin kymmenen vuoden 10-TÄYSTAKUUN. Takuu kattaa sekä puumateriaalin että pintakäsittelyn. Tuotteella on myös 10 vuoden huoltomaalaustakuu. 10-täystakuu koskee rajattuja Us Wood Oy:n valmistamia teollisesti pintamaalattuja ulkoverhoustuotteita. Takuun piirissä olevien tuotteiden tulee olla käytössä seinärakenteissa, 1 – 2 kerrosrakenteisissa räystäillä varustetuissa rakennuksissa. Takuun piiriin eivät kuulu puuvalmiit tai pohjamaalatut ulkoverhoustuotteet, eikä kuultavilla pintakäsittelyaineilla käsitellyt tuotteet.

 

 

US WOOD OY:N ULKOVERHOUSTUOTTEET

 

Us Wood Oy:n ulkoverhoustuotteet  valmistetaan  kotimaisesta huolellisesti lajitellusta kuusipuun sydäntavarasta, joka on  pituuspaketoitua, keinokuivattua (16+/-2%) ja sen laatu on A+B.   Ulkoverhouslautojemme käyttöpinta on hienosahattu, minkä ansiosta maalin tarttuvuus puun pintaan on  erinomainen. Käyttöpinta on aina sydänpuuta, sillä sen kestävyys ympäristön rasituksia vastaan on pintapuuta huomattavasti parempi.

Kaikki ulkoverhoustuotteemme saat pintakäsiteltyinä kaikkiin ulkomaalivärikartan sävyihin!

Lisätietoa löydät täältä

 

US WOOD CERTIFIED PIILONAULATTAVA PRO LAATU-ULKOVERHOUSLAUTA

 

PRO laatu-ulkoverhouslauta on hallituissa olosuhteissa teollisesti valmiiksi pintakäsitelty ja piilonaulattavissa oleva ulkoverhouslauta, jolla saa kerralla valmiin ja naulattoman julkisivun.

PRO laatu-ulkoverhouslauta valmistetaan kotimaisesta huolellisesti lajitellusta kuusipuun sydäntavarasta, joka on pituuspaketoitua, keinokuivattua (16 +/- 2%) ja sen laatu on A+B. Laudan käyttöpinta on hienosahattu ja aina sydänpuuta, sillä sydänpuun kestävyys ympäristön rasituksia vastaan on pintapuuta huomattavasti parempi.

Piilonaulauksen ja valmiiksi asti tehdyn pintakäsittelyn ansiosta asennuksen jälkeen saavutetaan käyttövalmis ulkoverhous, jolle US Wood takaa 5-15 vuoden huoltomaalausvapauden olosuhteista riippuen.

Tutustu PRO laatu-ulkoverhouslautaan täällä

 

KESTOPUU

 

Vain painekyllästetty kestopuu täyttää ulkotiloissa puulle asetetut vaatimukset. Painekyllästetyssä puussa suoja-aine on tunkeutunut koko pintapuukerroksen läpi aina sydänpuuhun asti. Painekyllästetty puu kestää 4-5 kertaa kauemmin kuin kyllästämätön puu, silti se maksaa vain vähän kyllästämätöntä puuta enemmän.

 

Painekyllästettyä puuta on syytä käyttää aina, kun puu joutuu maa- tai vesikosketukseen tai on jatkuvasti alttiina säärasitukselle.

Kestopuuta voi maalata ja kuultokäsitellä, kun se on puhdasta ja kuivaa. Puuöljyä suositellaan pinnan säännölliseen hoitoon. Öljy antaa myös hyvän suojan puun halkeilua vastaan. Painekyllästetyn puun väri säilyy paremmin, kun puu käsitellään säännöllisesti saman sävyisellä puunsuoja-aineella.

Varastostamme löydät laajan valikoiman kestopuutuotteita.

 

LÄMPÖPUUTUOTTEET

 

Varastostamme löydät kymmenet eri Luna Wood Oy:n lämpöpuutuotteet; terassilaudat, saunalaudetuotteet, saunapaneelit, lattiatuotteet, ulkoverhoilutuotteet ja sisäverhoilutuotteet.

Lämpökäsittelyssä (noin 160-215°C) puun ominaisuuksia muutetaan korkeissa lämpötiloissa.  Käsittelyllä saadaan puun ominaisuuksia muokatuksi käyttökohdevaatimusten mukaan.

 

Eritasoiset lämpötilat, käsittelyajat ja kuivaustekniikat antavat materiaalille uusia ominaisuuksia. Puun ominaisuudet paranevat mm. mitta- ja muotopysyvyyden, lämmöneristyskyvyn, lahonkeston ja muotoiltavuuden suhteen.

Lämpökäsittely soveltuu lähes kaikille puulajeille. Kotimaiset puulajit jalostuvat käsittelyssä ulkomaisen jalopuun veroiseksi myös ulkonäöltään, mikä avaa aivan uusia mahdollisuuksia kotimaisen puun käytölle. Kalliit, uhanalaiset jalopuut voidaan korvata ekologisesti tuotetulla suomalaisella lämpöpuulla.

Luna Wood Oy:n tuote-esittelyt löydät täältä

 

Tutustu myös piharakennuksiimme