Uutuustuotteet

HPL PANEELI

 

OP-PUUN paneeli valikoimaan uutuutena:

 

15x95 ja 15x120:set HPL:t neulapyöristyksellä, tuotteet

on maalattu valkoisella roiskeveden kestävällä maalilla,

eli soveltuvat jopa kylppärin kattoihin.

 

15 x 95 EUR 2.95/m

15 x 120 EUR 3.75/m

Valmistaja: CENT LISTAT

 

LunaComp Deck - kestävä ja helppohoitoinen vuodesta toiseen muotonsa pitävä komposiittiterassi

 

LunaComp Deck on laadukas nykyaikaisista innovatiivisista puukomposiittimateriaaleista valmistettu lämpöpuukomposiitti moderniin viimeisteltyyn piharakentamiseen. LunaComp Deck -terassi on helppohoitoinen, kestävä ja soveltuu ympärivuotiseen käyttöön pihalla ja puutarhassa. Sen pinta ei ole märkänäkään liukas ja kuivuu nopeasti. LunaComp Deckin ontelorakenne mahdollistaa piilokaapeloinnin.

 

 

LunaComp Deck on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. LunaComp Deckin tuotannossa ei käytetä PVC-muoveja vaan ainoastaan 100 % kierrätettyä puumateriaalia, joten se on myös ekologinen valinta. Käyttöajan loputtua LunaComp Deck voidaan murskata ja käyttää uusien tuotteiden valmistamiseen aina uudestaan ja uudestaan. Materiaalin voi hävittää myös energiajätteen tai tavallisen sekajätteen joukossa.

Varastotuotteinamme ruskea ja harmaa, pituudet 3m ja 4m.

 

LUNACOMP DECK TERASSILAUTA 26X140X3000 ja 26X140X4000 GRAFIITIN HARMAA

LUNACOMP DECK TERASSILAUTA 26X140X3000 ja 26X140X4000 RUSKEA

LUNACOMP DECK TERASSILAUTA 26X140X4000 HOPEAN HARMAA

 

 

Cent-Listat Oy:n Raita puupaneeli

Cent-Listat on sekä tuotemerkki että Suomen laadukkaimpiin kuuluva alansa tehdas, joka valmistaa paneelit parhaista raaka-aineista puuvalmiina sekä pintakäsiteltyinä. Cent-Listat Oy:n toiminta perustuu hyviin raaka-aineisiin, standardoituun laatupolitiikkaan, ympäristöystävällisyyteen ja luotettaviin toimituksiin.

RAITA-puupaneeli on monipuolinen sisustustuote sisäkattojen ja seinien pinnoille. Käyttötapoja on lukuisia koko kodin tai kesämökin uudistamisesta pieniin yksityiskohtiin.

RAITA-tuotteet on valmistettu parhaasta puusta, ja ne ovat ekologisia ja allergisoimattomia. Sen lisäksi RAITA-tuotteet tuovat kotiisi puun uuden modernin ilmeen. 

Asentaminen on todella vaivatonta pakkauksessa olevien ohjeiden avulla, ja siitä suoriutuu yksinkin.

Uutena varastotuotteena OP-Puu Oy:n valikoimassa nyt Cent-Listat Oy:n RAITA magnificent! päätypontattu mänty puupaneeli, STS 15x120, pituus 2000, valkoinen

Kuluttajapakkaus EUR 55.00 / paketti (8 kpl = 1.66 m2)

Metritavarana EUR 3.44 / m

Tule tutustumaan uutuustuotteeseemme ja vie kotiisi ripaus ympäristöystävällistä luksusta!

Cent-Listat Oy:n valikoimaan kuuluvat paitsi puupaneelit, myös laaja valikoima erilaisia puulistoja. Tutustu tuotekuvastoon tästä - saat kauttamme suoraan varastotuotteina myös kaikki Cent-Listat Oy:n suosituimmat listamallit.

WICCO-VALMISPANEELI

Korkealaatuiset Wicco-valmispaneelit ovat valikoiduista raaka-aineista valmistettuja laatutuotteita. Puupinta luo lämpimän ilmapiirin ja antaa samalla tunnelmallisen ja kodikkaan vaikutelman. Korkealuokkainen paneelin työstöjälki viimeistelee sisustuksesi. Paneelit sopivat myös hyvin yhdistettäviksi esimerkiksi tapettituotteisiin.

Paneelit on peittomaalattu tehtaalla kolmelta sivulta vesiohenteisella valkopingmentoidulla maalilla. Näin käsitellyissä tuotteissa ei tule näkyviin häiritsevää vaaleata raitaa ponttiliitoksessa vaikka paneeli kutistuisi sisäilman suhteellisen kosteuden alentuessa.

Wicco-valmispaneeli on:

- asennusvalmis, laadukas sisustusmateriaali

- sormijatkettu, oksaton, liimattu, valkomaalattu

- ekologinen vaihtoehto sisustukseen

- raaka-aine huolellisesti lajiteltu ja erikoiskuivattu mänty

Paneeleita on kahta eri profiilia ja mittaa: 

  • STS 12 x 95 pituus 2700 mm paketointi 8 kpl/1,88 m2
  • STP 15 x 120 pituus 4800 mm paketointi 8 kpl/4,22 m2

SWM-WOOD - lämpökäsittelyn osaaja

SWM-WOOD on yksi johtavista suomalaisista lämpökäsitellyn puun valmistajista. Yhtiö toimii Mikkelissä ja on perustettu 1998. SWM-Woodin laaja puulajivalikoima sisältää kotimaisen männyn ja kuusen lisäksi mm. saarnia, ja oksatonta Premium mäntyä.

Lämpöpuu on miellyttävä ja pehmeä sisustusmateriaali, joka soveltuu erityisesti kosteiden tilojen sisustukseen. Lämpökäsitelty puu on luonnollisen kaunis ja turvallinen materiaali. Sitä on helppo työstää ja sillä on erinomainen mitta- ja muotopysývyys. Se on myös läpivärjäytynyt, kuumenematon ja pihkaton tuote.

SWM-Woodin Pino Premio saunatuotteet nyt valikoimassamme. Tule tutustumaan ja pyydä tarjous unelmiesi saunasta!

SWM-Woodin Pino Premio-tuoteperheestä löydät kaiken tarvittavan kauniin, modernin ja viihtyisän saunan rakentamiseen: laudepuut, paneelit, peitelistat, reunalistat, varjolistat, kulmalistat ja lauteen reunat.

• Oksaton, kauniskuvioinen materiaali

• Soveltuu erityisesti kosteiden tilojen sisustukseen

• Erinomainen mitta- ja muotopysyvyys

• Läpivärjäytynyt, pihkaton tuote

• Ei kuumene kuten lämpökäsittelemätön puu

Thermo-S ja Thermo-D käsittelyluokat

Raaka-aine FSC/PEFC alkuperäsertifioitua. Kauniit värisävyt voidaan suojata öljy- tai pigmenttikäsittelyllä.

Saunasisustukseen ja sisäverhoukseen sopivia pintakäsittelyaineita ovat muun muuassa parafiiniöljy lauteisiin ja saunasuoja seiniin. Sisäverhouksen kiinnittämiseen suositellaan paineilmanaulainta.

Kosteissa tiloissa on hyvä käyttää ruostumatonta terästä olevia kiinnikkeitä.

Tutustu Pino Premio-esitteisiin:

Listat

Paneelit- ja laudepuut

US  WOOD  CERTIFIED PINTAKÄSITELLYT AITALAUDAT JA RIMATUOTTEET

US Woodin aita- ja rimatuotteilla rakennat helposti aitoja, kaiteita, näkösuojia, katoksia ja erilaisia koristerakennelmia pihaasi. Näin myös lisäät pihasi turvallisuutta sekä viihtyisyyttä. Kaikki aita- ja säleikkötuotteet saat pintakäsiteltyinä kaikkiin ulkomaalivärikartan sävyihin. Varastotuotteena puuvalmiit, kysy tarjousta pintakäsittelystä.

AITALAUDAT

Parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi valmistamme  aitalaudat  kuusipuun sydäntavarasta ja molemmilta puolilta hienosahattuina. Ympäripohjamaalaus parantaa tuotteen sään kestävyyttä ja vähentää  sen  muotoelämistä.

HIENOSAHATUT RIMAT
Hienosahatuilla rimoilla voit elävöittää talosi julkisivua, tekemällä esim. limilaudoituksen. Rimat soveltuvat mainiosti myös aidanteiden ja säleikköjen tekoon.

SÄLEIKKÖRIMAT
Säleikkörimalla voit elävöittää talosi julkisivua ja tehdä kevyitä aidanteita, vaikkapa näkösuojaksi. Valmistamamme säleikkörimat ovat sahapintaisia ja pintakäsiteltyjä joka sivulta.

JAKOLISTAT
Jakolistaa voit käyttää vaaka- ja pystyverhouksen jakajana tai sillä voit rajata ulkoverhouksen saumakohtia.

Lisätietoa löydät täältä

Stora Enso Woodpax-höylätuotteet rakentamiseen ja sisustamiseen

Ulkoverhoustuotteet

Stora Enso Woodpax -ulkoverhoustuotteiden raaka-aineena käytetään huolellisesti lajiteltua kuusen sydäntavaraa. Laadukasta ulkoverhouslautaa on saatavana puuvalmiina sekä teollisesti pohjamaalattuna kaikkiin ulkomaalivärikartan sävyihin. Teollisesti pohjamaalatut verhouslaudat on maalattu heti sahauksen jälkeen. Pohjamaalina on Teknos Oy:n valmistama vesiohenteinen alkydimaali, joka sisältää puunsuoja-aineita. Puuvalmiit ulkoverhouslaudat voi käsitellä talomaalilla, peittävillä puunsuoja-aineilla tai öljymaalilla.

Lisätietoa Stora Enson Woodpax-ulkoverhoustuotteista löydät täältä

Sisäverhoukset

Korkealaatuiset Stora Enso WoodPax -sisäverhouspaneelit ovat valikoiduista raaka-aineista valmistettuja laatutuotteita. Ne soveltuvat erinomaisesti kattojen sekä sisäseinien puuverhoukseen.  Puupinta luo lämpimän ilmapiirin ja antaa samalla arvokkaan ja kodikkaan vaikutelman. Paneelit sopivat myös hyvin yhdistettäväksi tapettituotteisiin.

Stora Enso WoodPax -tuoteperheen sisäverhouspaneeleita on saatavana puuvalmiina, valkovahattuna tai -lakattuna. Paneelit on helppo pintakäsitellä myös itse.

Woodpax-höylätuotteet

Hirsipaneeli mänty 20x170 SYV lank

Hirsipaneeli mänty 19x169 lank

Valkolakattu kuusi 14x120 STP 30 54

Valkolakattu kuusi 14 x 120 STP pp 2200

Valkovahattu kuusi 14x120 STP PP 2200

Valkovahattu kuusi 14x120 STP 36 42 48 54

Valkovahattu mänty hirsi 19x169 STV lank

EffexTM Design Sisustuspaneeli - yksinkertaisen kaunis.

Effex on Stora Enso Timberin kehittämä täysin uudenlainen ja innovatiivinen sisustuspaneeli, jonka raaka-aineena käytetään korkealaatuista jalostettua mäntyä.

Effex  on

  • Aitoa puuta
  • Luonnon inspiroima
  • Luonnollinen
  • Ekologinen
  • Lämmin

Effex on sisustustuotteena monikäyttöinen. Sillä luot mielenkiintoisen sisustuksen tilaan kuin tilaan. Paneelin käyttökohteita ovat mm. kuivien tilojen sisäkatot ja -seinät, suuret ja pienet pinnat, efekti-seinät

Effex tuotteiden rauhaisa, luonnollinen kauneus on kotonaan missä tahansa, kodeissa ja julkisissa tiloissa sekä yritystiloissa. Valitessasi Effex Design Sisustuspaneelin sijoitat kauneuden lisäksi myös laatuun. Moduulimitoitus mahdollistaa vaivattoman suunnittelun ja helpon toteutuksen.

Effex on pintakäsitelty vesiohenteisella vahalla (Beckers Lacroma EX1620). Värivaihtoehtoja on 5 (Coal, Bark, Natural, Cloud, Snow). Effex on M1-luokiteltua eli siitä ei vapaudu ilmaan mitään epäpuhtauksia. Pinta on sileäksi hiottu, profiili pituussuuntainen, materiaalina sormijatkettu oksaton mänty.

Varastotuotteina myös tuoteperheeseen kuuluvat listat!

Tervetuloa tutustumaan puun uuteen ilmeeseen.

Klikkaa itsesi Effexin sisustusmaailmaan ja koe mitä kaikkea voit Effexin avulla saada aikaiseksi.