Yhteistyökumppanit

Palvellaksemme asiakkaitamme monipuolisesti, olemme tehneet yhteistyösopimuksia valikoitujen yritysten ja urakoitsijoiden kanssa. Kauttamme löydät hyvät ja luotettavat yhteistyökumppanit hoitamaan pienet ja suuret rakennusprojektisi:

Tmi Kenneth Malin

Rakennusalan erikoisosaamista jo 30 vuoden kokemuksella. Saneeraus- ja remontointityöt sekä omakotitalojen rakennusurakointi. Laadukasta, ammattitaitoista ja vastuullista rakennuspalvelua urakka- tai tuntityönä. Toimenkuvaan kuuluu myös vastaavan rakennusmestarin työt. Kaikki työt suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas. Muista myös kotitalousvähennys.

Yhteystiedot:

Rakennusmestari Kenneth Malin

Sähköposti: kenneth.malin@luukku.com

Puhelin: 040 - 5922618

Koivuviita 12 F 23

02130 ESPOO

Yhteydenottopyyntö Kenneth Malin

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Rakennustoimisto Nevavuo Oy

Rakennustoimisto Nevavuo Oy on 1976 perustettu saneeraus- ja sisustustöihin erikoistunut yhtiö, jonka vakinaisessa palveluksessa on kahdeksan rakentamisen ammattilaista. Nevavuo Oy:n avulla hoituvat nopeasti ja tehokkaasti keittiöt, lattiat, saunaremontit, maalaukset, kaakeloinnit, kylpyhuoneet ym saneeraus- ja sisustustyöt. Rakennustoimisto Nevavuo Oy on ennakkoperintärekisterissä, voit siis hyödyntää myös kotitalousvähennyksen.

Yhteydenottopyyntö Nevavuo Oy

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Top-Play Oy

Platform-puurakennejärjestelmä on uusi tapa toteuttaa korkeatasoinen puutalo entistä tehokkaammin, helpommin ja edullisemmin. Monimutkaisetkaan pohja- ja leikkausratkaisut erkkereineen ja ulokkeineen eivät merkittävästi lisää rakentamisen kustannuksia. Top-Play Oy on yli kymmenen vuotta vanha yhtiö, jonka erityisosaamista Platform rakentaminen on. Top-Play Oy on ennakkoperintärekisterissä, voit siis hyödyntää myös kotitalousvähennyksen. Jätä Top-Play Oy:lle yhteydenottopyyntösi oheisen lomakkeen kautta.

Yhteydenottopyyntö Top-Play Oy

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Arkkitehtitoimisto Marja-T. Mustonen

Arkkitehtitoimisto Marja-T. Mustonen tekee yksilöllistä pien- ja rivitalojen arkkitehtisuunnittelua jo yli 20 vuoden kokemuksella, asiakkaan toiveet huomioiden. Jätä yhteydenottopyyntösi / tarjouspyyntösi oheisella lomakkeella. Arkkitehtitoimisto Marja-T. Mustonen on ennakkoperintärekisterissä.

Yhteydenottopyyntö Arkkitehtitoimisto Marja-T. Mustonen

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Urakkasopimus solmitaan aina suoraan asiakkaan ja yhteistyökumppanimme kesken.

Jos olet kiinnostunut yhteistyökumppaneidemme palveluista, ota yhteyttä:

Matti Leppinen, puh. 0400 - 916 816

Kari Väliaho, puh. 09 - 725 70743 / 044 - 709 7887 

Tai lähetä tarjouspyyntösi kunkin yhteistyökumppanimme yhteydenottolomakkeella.