Yritysinfo

OP-Puu Oy

OP-Puu on puurakentamisen osaamiseen erikoistunut puutavara- ja rakennustarvikeliike. Myymme tunnettujen kotimaisten valmistajien tuotteita, joiden laatua ja luotettavuutta rakentajat arvostavat.

Yrityksemme on perustettu vuonna 2001 Espoon Suomenojalle, paikalle, jossa puutavarakauppaa on käyty jo 50 vuoden ajan.

Valikoimastamme löytyvät kaikki puupohjaiset rakennusmateriaalit sekä ammattirakentajien että yksityisasiakkaiden käyttöön, mm:

Puutavara, sahatavara, kertopuu, kestopuu, liimapuu, mitallistettu puutavara, paneelit, listat, vanerit, rakennuslevyt, ovet (ulko-ovet, autotallinovet, sisäovet, saunanovet, palo-ovet), ikkunat, katemateriaalit, jalopuut, jalopuulistat, puhallusvilla, lasivilla, kivivilla, uretaanilevyt, liimapuulevyt, jalopuuvaneri, MDF-levyt, muottivaneri, höylätty puutavara, lämpökäsitelty puutavara, kattoristikot, ulkoverhouslaudat, kelomökit, tiilikatot, peltikatot, huopakatot, tuulensuojalevyt.

Suurin osa tuotteista on saatavana suoraan varastostamme, kilpailukykyiseen markkinahintaan.

Tavarantoimittajamme ovat huolella valittuja ja luotettavia kotimaisia yhteistyökumppaneita.

Myyntihenkilökunnallamme on kymmenien vuosien kokemus puupohjaisten rakennustarvikkeiden myynnistä ja puurakentamisesta.

Laskemme myös tarvittaessa veloituksetta materiaalin menekin asiakkaan rakennepiirustuksista ja annamme kilpailukykyisen hintatarjouksen kaikista tuotteista.

Palveluihimme kuuluu luonnollisesti myös levyjen ja puutavaran määrämittaan sahaus sekä vannesahaus- ja halkaisu.

Asiakkaan tilauksesta tarjoamme tuotteiden keräys- ja kuljetuspalvelun suoraan tontille tai ovelle. Myös merikuljetukset saaristoon onnistuvat yhteistyöverkostomme kautta.

Lisätietoa palveluistamme Palvelut-sivullamme.

OP-Puu Oy

Hyljekuja 2
02270 ESPOO

Y-tunnus: 1712004-1

Puhelin: 09 - 725 70 700